Nový program pro motocykly Husqvarna

Prodloužená záruka na nové a ojeté motocykly od CarGarantie

Řidiči motocyklů Husqvarna se v budoucnu mohou spolehnout na rozsáhlou ochranu svého motocyklu: Přední rakouský výrobce motocyklů spolupracuje s CarGarantie a nyní nabízí prodlouženou záruku v segmentu nových i ojetých motocyklů. Nová spolupráce zahrnuje tyto evropské země: Českou republiku a Slovensko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Itálii, Nizozemsko, Lucembursko, Belgii, Francii, Španělsko, Slovinsko, Maďarsko a Polsko.

HUSQVARNA EXTENDED WARRANTY poskytuje zákazníkům možnost zabezpečit se před náklady na opravy i po uplynutí záruky výrobce. Prodloužená záruka na nový motocykl může být sjednána v době trvání dvouleté výrobní záruky a bez ohledu na to, kolik kilometrů má motocykl v okamžiku uzavření záruky najeto. Doba platnosti záruky činí 12 nebo 24 měsíců přímo v návaznosti na záruku výrobce.
Program EXTENDED WARRANTY zahrnuje také záruku na ojeté motocykly, kterou lze sjednat s 12 měsíční dobou platnosti pro motocykly, které nejsou starší než 12 let a nemají celkově najeto více než 80 000 km. Pro motocykly, u nichž od první registrace uplynulo maximálně 6 let a mají celkově najeto maximálně 70 000 km, je možné sjednat záruku i na 24 měsíců. Záruční program HUSQVARNA EXTENDED WARRANTY nabízí také možnost prodloužení stávající záruky na nový nebo ojetý motocykl vždy o dalších 12 měsíců, a to až do 12 let od uvedení motocyklu do provozu.

Kompletní ochrana a nebyrokratická pomoc
HUSQVARNA EXTENDED WARRANTY nabízí rozsáhlou ochranu: Zárukou jsou pokryty veškeré elektronické a mechanické komponenty motocyklu. Výjimkou jsou jen díly, které podléhají zvýšenému opotřebení, a nadstandardní nebo zvláštní výbava.
V případě škody se mohou řidiči motocyklu Husqvarna spolehnout na rychlou pomoc: Odborníci z pojišťovny CarGarantie posoudí záruční případ přímo po telefonu a poskytnou potřebné schválení opravy bez čekacích dob nebo nutných posudků motocyklu. Také pro prodejce je vyřizování tak snadné, jak je to jen možné: CarGarantie provede vyúčtování přímo s prodejcem a uhradí škody během několika pracovních dní.

Reinhold Zens, Managing Director, Husqvarna Motorcycles GmbH:
„Rok 2018 může být považován za milník pro společnost Husqvarna Motorcycles, neboť nejnovější silniční modely  VITPILEN 401, VITPILEN 701 a SVARTPILEN 401 jsou konečně na trhu. Tato nová modelová řada otevře další dveře k motorkářské kultuře a přiláká tak nové motorkáře. Velkým přínosem naší značky je, že nabízíme rozsáhlý balíček služeb a podpory se zkušeným a dynamickým partnerem jako je CarGarantie. Velice se těšíme na spolupráci s CarGarantie, abychom našim zákazníkům mohli poskytovat služby na nejvyšší úrovni.“

Edyta Wasiluk, ředitelka pro střední a východní Evropu (CEE)
„Nový záruční program představuje pro prodejce i řidiče motocyklů Husqvarna kompletní balíček služeb: Díky flexibilním dobám platnosti, prodloužení záruky a možnosti zabezpečit nové i ojeté motocykly si nemusí motorkáři již dělat žádné starosti s drahými opravami. Prodejci motocyklů Husqvarna naproti tomu profitují ze spolehlivého záručního programu a zvyšují tak nejen spokojenost zákazníků, ale vytvářejí také nové příležitosti pro poprodejní obchodní aktivity. Po dlouholeté spolupráci s KTM jsme hrdí na to, že nyní také začala spolupráce s Husqvarna Motorcycle a těšíme se na ni.“

Reinhold Zens, Managing Director, Husqvarna Motorcycles GmbH